NATUURlijk zonder woorden

NATUURlijk zonder woorden

Elke keer weer thuis zitten en niet naar school mogen is niet meer wat je wilt. Daarom gaan we ´Natuurlijk´ zonder woorden naar buiten om theater te spelen en lekker je uit te leven met mime! 

Maar wat is mime? Mime spelen is doen alsof je iets hebt, maar je hebt niks! Bijvoorbeeld: Je drinkt een glas limonade. Of je doet alsof je achter een muur zit. Of de hond sleept je mee aan een riem. Hoe doe je zoiets? Kevin leert het je. 

We gaan verschillende onderwerpen uitbeelden die er helemaal niet zijn, maar we wel doen alsof die er zijn.

We gaan verschillende typetjes spelen.  Hoe speel je een koning of koningin? En hoe loopt een pinguïn? Hoe speel je types uit Disneyfilms na zoals de gebochelde  klokkenluider? 

Maar we kunnen ook spelen met de omgeving. Lopen er bijvoorbeeld ergens honden, of kippen? Dan spelen die gewoon mee. 

We kunnen doen alsof een stok een telefoon is en we doen ‘gewoon ‘alsof een picknick tafel een enorm grote berg is om op te klimmen.

We gaan buiten theater spelen. We gaan ook doen alsof we op een gigantisch podium zijn, namelijk gewoon helemaal corona proof buiten! 

Dus wil jij gezellig met je vrienden en vriendinnetjes mime spelen en de gekste typetjes spelen? doe dan mee met ‘Natuurlijk’ zonder woorden! 

Wanneer: woensdag 7 april 2021 (LET OP: NIEUWE DATUM)

Hoe laat: 14.00-15.00 uur

Docent: Kevin Gorczynski

Waar:  Sportveld naast obs Angelslo (bij spelcontainer)

Bijzonderheden: Het kan flink koud zijn en we willen de activiteit graag door laten gaan. Zorg daarom dat je warme kleren aanhebt. 

Mededeling voor ouders i.v.m. corona: halen en brengen mag. NIET blijven kijken. Als er niet aan deze en andere coronaregels wordt voldaan, kan de activiteit niet doorgaan. 

 

 

NATUURlijk zonder woorden

Nog beschikbaar: 14
Datum Tijd Locatie
7 apr 14:00 tot 15:00 uur wordt later bekend gemaakt

Contact

brede school Emmen

Henk Radersma

Video