Gratis Familie Workshop

Gedurende de tentoonstelling IN BEELD kun je in de MAAKPLAATS beneden zelf aan de slag. 

Werk mee aan de boekwinkel van kunstenares Melanie Banis. Het is de bedoeling dat er gedurende de tentoonstelling een winkel groeit met allerlei verschillende afdelingen.

Als start organiseren we een workshop. Deze is voor jong en oud. Iedereen vanaf ongeveer 6 jaar kan meedoen.

Kom samen met je broer, zus, ouder, grootouder of alleen. 
In de MAAKPLAATS kun je aan de slag met de boekenwinkel van kunstenaar Melanie Banis. Gedurende de tentoonstelling komt er steeds een afdeling bij. De winkel zal steeds verder groeien en wordt ingericht door de bezoekers van IN BEELD.

Tijdens deze gratis workshop kun je onder leiding van Melanie aan de slag met de eerste afdeling: de sprookjesafdeling.  In deze miniatuur boekwinkel ligt vloerbedekking, vliegt een tapijt, staat een kasteel, maar er mist ook nog van alles.

Waar denk je aan bij sprookjesboeken? Aan de prinsen en prinsessen, kabouters, goede feeën, appels, tovenaarshoed, monsters, voorlezen of... Laat je creativiteit de vrije loop. Bedenk en maak zelf de inrichting.

Help mee de sprookjesafdeling te vullen met jouw creaties. Kom tekenen, (be)schilderen, knippen, plakken, knutselen en nog veel meer. Alles krijgt een plaatsje in de winkel. Vul de vloer, de muur en het plafond tot een fantasierijke winkel.

Waar: CBK Emmen De Fabriek

Wanneer: 19 november van 14.00-15.30

Opgeven kan hier